uskršnje jaje 20 mPostavljanjem i otkrivanjem velikog uskrsnog jaja oslikanog moslavačkim motivima u centru Popovače završeno je uskrsno uređenje užeg centra našeg Grada.


„Inicijativa Grada Popovače, a pogotovo Turističke zajednice bila je ukrasiti Grad u znaku najvećeg kršćanskog blagdana - Uskrsa.
Tako je Turistička zajednica u suradnji s udrugom PULS Moslavački štrk, obje OŠ u Popovači, Dječjim vrtićom, Knjižnicom i čitaonicom, Komunalnim servisima, Konjogojskom udrugom Moslavina, Popovačkim pletom, Službom za radno okupacijsku terapiju popovačke bolnice i ostalim udrugama i pojedincima izradila mnogobrojne ukrase koje ćete moći pogledati na oba popovačka trga. Pohvaljujem sve koji su sudjelovali u izradi ukrasa, a posebno mi je drago što su se oni stvarali u zajedništvu i što su se gradske ustanove zajedno s udrugama potrudile da naš mali Grad izgleda ljepše" – poručio je gradonačelnik Josip Mišković, nakon kojeg je molitvu predvodio vlč. župe sv. Alojzija Gonzage Mato Draganović.
Napominjemo kako Turistička zajednica i ove godine planira održati već tradicionalno predblagdansko druženje građana na Trgu I, a uz pržene ribice i vino i Štandijadu 19. travnja 2019. godine u 10.00h.