Natječaji i javni pozivi

opcinaGrad Popovača ovim putem poziva sve zainteresirane na uključivanje u Javno savjetovanje na nacrt Prijedloga Proračuna Grada Popovače za 2021. godinu te Projekciju za 2022. i 2023. godinu.

opcinaGrad Popovača objavljuje Javni poziv za sufinanciranje u poljoprivredi u 2020. godini.

slike POLJOPRIVREDA VGrad Popovača objavljuje Javni natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta i neizgrađenog građevinskog zemljišta u vlasništvu Grada Popovača.

opcinaNa ovotjednoj sjednici kolegija Ureda gradonačelnika usvojena je Odluka o raspisivanju Natječaja za dodjelu stipendija učenicima i studentima s područja Grada Popovače. Dodjeljuje se ukupno 57 stipendija, a Natječaj je otvoren do 19. studenog 2020. godine.

lag logoIz LAG-a Moslavine obavještavaju da je dana 15.10.2020. godine, objavljen 5. Natječaj LAG-a „Moslavina“ – 2. raspis za TO 1.1.4. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“ (sukladan TO 6.3.1. iz PRR).

opcinaGrad Popovača od ove godine sufinancira troškove sterilizacije i kastracije pasa i mačaka. 

opcinaGrad Popovača objavljuje Javni poziv za sufinanciranje u poljoprivredi u 2020. godini.

opcina mGrad Popovača objavljuje Javni poziv za sklapanje ugovora za sufinanciranje troškova sterilizacije i kastracije pasa i mačaka na području Grada Popovača za 2020. godinu.