Dječji vrtić

a stepinca 5 mNakon završenog projekta Dogradnja Dječjeg vrtića Popovača završeni su radovi i na izgradnji produžetka ulice Alojzija Stepinca.

alojzija stepinca 1 mNakon završenog projekta Dogradnja Dječjeg vrtića Popovača u tijeku je izvođenje radova na izgradnji produžetka ulice Alojzija Stepinca i rekonstrukciji postojeće pješačke staze u Popovači.

svečana mU Domu kulture Popovača održana je svečana sjednica Gradskog vijeća u povodu obilježavanja Dana Grada i blagdana sv. Alojzija Gonzage uoči koje je prigodnim programom obilježen završetak radova na najznačajnijem projektu u posljednjih godinu dana - 'Dogradnja Dječjeg vrtića'.

vrtić 4 mTrenutno je u novom dijelu Dječjeg vrtića Popovača u tijeku izvođenje radova na ugradnji opreme i vodova za ventilaciju, hlađenje ili klimatizaciju na objektu, a za što je bila i raspisana javna nabava.

djecji vrtivS obzirom na trenutnu situaciju (pandemija korona virusa) ukoliko niste u mogućnosti prikupiti svu dokumentaciju potrebnu uz zahtjev za upis u vrtić (npr. Potvrdu o prebivalištu za dijete ne stariju od 6 mj.) molimo dostavite zahtjev s dokumentima koje trenutno posjedujete, a ostalo ćete dostaviti naknadno.

U Popovači, 15.4.2020.

Ravnatelj

Andreja Zeman

djecji vrtivUpravno vijeće Dječjeg vrtića Popovača u nastavku objavljuje Natječaj za upis djece u Dječji vrtić Popovača pedagoške godine 2020./2021.

34GV vNa Aktualnom satu jučer održane 34. sjednice Gradskog vijeća je, u nazočnosti mještanki iz Donje Vlahiničke, aktualizirana problemtika remećenja javnog reda i mira u ovom naselju od strane pripadnika romske nacionalne manjine.

prodajna izložba 1 mU povodu obilježavanja nadolazećih božićnih blagdana Dječji vrtić organizirao je prodajnu izložbu božićnih ukrasa koja je održana na središnjem trgu ispred Robne kuće u Popovači.