Naselja

tecaj vPrvog petka u travnju otpočeo je novi program Knjižnice i čitaonice Popovača – tečaj slikanja i crtanja za početnike, a koji je prepoznalo i poduprijelo Ministarstvo kulture RH.

lopta m1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 14 KOLO
Moslavina je u Voloderu domaćima nanijela deseti poraz ove jeseni, i s jedanaest bodova prednosti pred drugoplasiranim BSK-om drži prvo mjesto prvenstvene ljestvice i kolo prije kraja osvaja naslov jesenskog prvaka.

voloderska jesen mUdruga Voloderska jesen poziva sve zainteresirane građane na Vincekovo u Voloder koje će se održati ove nedjelje, 22. siječnja 2017., a u vinogradu kod kapelice u ulici Maksimilijana Juranića s početkom u 12,30 sati.

sv fabijan i sebastijan 2010mU petak, 20. siječnja 2017. godine u mjestu Donja Gračenica slavi se blagdan sv. Fabijana i Sebastijana, zaštitnika sela.

voloder crkva mGrad Popovača i Mjesni odbor Voloder pozivaju sve mještane Volodera na zbor građana koji će se održati u subotu, 07. siječnja 2017. godine u Pučkom domu u Voloderu s početkom u 17,00 sati.

bolnica mMjesni odbor Osekovo danas je u suradnji s Neuropsihijatrijskom bolnicom 'Dr. Ivan Barbot' Popovača organizirao preventivnu javno – zdravstvenu akciju pod nazivom 'Osteoporoza – bolje spriječiti nego liječiti'.

stružec mU Strušcu u športskom parku ovih dana završeni su radovi na asfaltiranju malonogometnog igrališta, a preostaje još jedino izvršiti ugradnju nogometnih golova, iscrtati igralište te obaviti pripremu za osvjetljenje.

kutina zeljobj mProtekle subote je na kuglani u Kutini odigrana utakmica 2.HKL sjever na kojoj su članovi Kuglačkog kluba 'Ciglenica' nadjačali ekipu Željezničara iz Bjelovara rezultatom 7-1.