policija-u-vrticu-mU okviru programa obilježavanja Europskog tjedna kretanja u Dječjem vrtiću Popovača jučer su gostovali kontakt policajci Policijske postaje Kutina organiziravši za djecu zanimljive edukativne sadržaje.


U cilju promicanja, prevencije i unapređenja zaštite djece predškolske dobi u prometu, kontakt policajci Marija Jozić i Marijan Ložar razgovarali su s polaznicima skupina Bambići i Slonići upozorivši ih na osnove pravilnog ponašanja i sigurnog sudjelovanja u prometu. Susretu su nazočili i ravnateljica Dječjeg vrtića Jasna Nociar te gradonačelnik Josip Mišković koji je djecu prigodno nagradio za njihovo iskazano znanje.

policija-u-vrticu1

policija-u-vrticu2
Za vrtićance posebno zanimljiv dio ovog druženja bio je vožnja između čunjeva na poligonu koji su za njih pripremili kontakt policajci.
Gradonačelnik Josip Mišković izrazio je pohvalu ovakvim inicijativama istaknuvši kako one značajno pridonose kako edukaciji i informiranju djece o prometnoj sigurnosti, tako i u smislu izgradnje odnosa povjerenja djece prema policiji odnosno njihova partnerstva sa zajednicom.policija-u-vrticu3

policija-u-vrticu4

policija-u-vrticu5