„Rezultati kluba ostvareni u prošloj godini zadovoljavajući su obzirom na činjenicu da smo jedini Klub koji nema svoju streljanu"- istaknuo je na skupštini predsjednik Streljačkog kluba Općine Popovača Dragan Rupčić.

Tijekom 2010. godine članovi Streljačkog kluba sudjelovali su na brojnim natjecanjima gdje su ostvarili zapažene rezultate, kako ekipno tako i pojedinačno, a među kojima se posebno ističe prvo mjesto osvojeno na međunarodnom takmičenju održanom u Umagu. „U tekućoj godini planiramo se fokusirati na mali kalibar koji je u samom startu nešto skuplji, no leži nam bolje od ostalih disciplina"- naglasio je Rupčić dodajući kako je nepostojanje streljane razlog neuspjeha u pokušaju snažnije suradnje s Osnovnom školom.

„Oprema koju posjedujemo je vrlo oskudna, a jedino rješenje problema nepostojanja streljane je gradnja nove športske dvorane u Popovači u okviru koje je projektirana i zračna streljana. Tada će se stvoriti i uvjeti za realizaciju naše želje za intenzivnijim radom s mladima"- rekao je član Kluba Josip Mišković.

Rad skupštine Streljačkog kluba pozdravili su predsjednik općinske Zajednice športskih udruga Željko Kasik, predsjednik Općinskog vijeća Ivan Pasanec te predsjednik sisačkog Streljačkog kluba Tihomir Ilijević.