KLA Naftaplin

kbk-austrija-mProteklog vikenda u Innsbrucku se održavao Svjetski kup u kickboxingu na kojem je nastupalo 1540 natjecatelja iz 24 zemlje. Na ovom izuzetno jakom turniru nastupili su i članovi KBK „MOSLAVAC" iz Popovače koji su kroz tri dana teških borbi uspjeli osvojiti jednu zlatnu, srebrnu i brončanu medalju.

skupstina_KLA_mKLA 'Naftaplin' promijenio je naziv u Klub liječenih alkoholičara 'Popovača'- odlučeno je to na ovogodišnjoj skupštini uz obrazloženje kako je stari naziv udruge izgubio smisao budući društvo već dulji niz godina ne uživa gotovo nikakvu potporu tvrtke 'INA'.

Na skupštini Kluba liječenih alkoholičara 'Naftaplin' održanoj u subotu, 22. siječnja, za predsjednika Kluba izabran je Milan Samaržija.

U Osnovnoj školi Popovača jučer je predstavljen projekt 'Prevencija alkoholizma kod tinejdžera' kojeg pokreće Zajednica klubova liječenih alkoholičara Sisačko- moslavačke županije.

Jučer je održana 41. po redu godišnja, ujedno i izvanredna izborna skupština Kluba liječenih alkoholičara 'Naftaplin' iz Popovače.

Šezdesetih godina prošlog stoljeća prof.dr.Vladimir Hudolin dolazi do spoznaje da za liječenje ovisnika nije dostatno samo bolničko liječenje. Dolazi na ideju osnivanja zajednica za grupnu terapiju koje su kasnije prerasle u Klubove liječenih alkoholičara.
U to vrijeme dolazi do osnivanja KLA u Popovači.

Godišnja skupština KLA 'Naftaplin' održat će se 21. studenog 2009.godine u Domu kulture s početkom u 15 sati.

Na temelju članka 11. Zakona o udrugama('Narodne novine' 88/01 i 11/02), Skupština liječenih alkoholičara 'Naftaplin' održana 4.prosinca 2006.godine donijela je