Vatrogastvo

dvd struzec vInterventni vatrogasci DVD-a Stružec od danas su opremljeni novim Texport Phoenix E-xtreme zaštitnim odijelima.

vz mNa rijeci Obžev u Strušcu proteklog je vikenda održana obuka vatrogasaca.

dvd donja gračenica natjecanje 7 mProteklog vikenda održano je 11. županijsko natjecanje u Desnom Trebarjevu za odrasle.

memorijal voloder mVatrogasni Memorijal 'Molnar- Dolenčić' koji se tradicionalno održava uoči manifestacije Voloderska jesen, okupio je proteklog vikenda u središtu Volodera 22 ekipe djece.

memorijal donja gračenica 4 mDobrovoljno vatrogasno društvo Donja Gračenica poziva sve zainteresirane na tradicionalno natjecanje 'Memorijal Grlač-Golubić-Zorko' koje će se održati u subotu, 24. kolovoza 2019. godine na nogometnom igralištu Donje Gračenice.

dvd voloder 13 mPrvi vikend u srpnju održalo se 25. Županijsko natjecanje djece i mladeži VZSMŽ u Desnom Trebarjevu. Natjecanju je pristupilo 117 ekipa u 4 kategorije iz cijele županije sisačko-moslavačke, a od toga 13 ekipa VZG Popovače.

vatrogasni kup antun brlaković 7 mU okviru programa obilježavanja Dana Grada Popovače održan je 21. po redu Vatrogasni kup djece i mladeži „Antun Brlaković" koji je na prostoru Sportskog parka 'Moslavac' organizirala Vatrogasna zajednica Grada Popovače.

djecavatrogasci 8 mDjeca iz Područne škole Zorke Sever Donja Gračenica bila su na edukaciji u tamošnjem DVD-u.