Sport

KSZ 4733 mPočetak sezone Turneja radosti Plazma Sportskih igara mladih u Sisačko-moslavačkoj županiji održao se u ponedjeljak u Popovači. Veliko sportsko-edukativno događanje okupilo je osnovnoškolce iz cijele Popovače, a navijanje punih tribina i sportski duh obilježili su sportski dan.

pioniri mŠportski nogometni klub Moslavac iz Popovače, odnosno ekipa mlađi pioniri u subotu, 14. ožujka 2020. godine ugostit će mlađe pionire GNK Dinamo Zagreb.

jelengrad 1 mŠportski nogometni klub Jelengrad iz Gornje Jelenske proteklog je vikenda održao godišnju skupštinu na kojoj je predsjednik kluba Zlatko Medaković podnio Izvješće o radu za 2019. godinu, kao Plan rada za 2020. godinu.

1 39 mU popovačkoj sportskoj dvorani u OŠ Zorke Sever održan je četvrti susret Katoličke malonogometne lige “Brat Bonifacije Pavletić” Sisačke biskupije.

šnk moslavina 10 mProteklog vikenda u Donjoj Gračenici održana je 63. redovna godišnja skupština ŠNK Moslavina.

pioniri turnir 13 mProteklog vikenda je u sportskoj dvorani OŠ Zorke Sever održan turnir mlađih i starijih pionira.

moslavac skupština 10 mŠportski nogometni klub „Moslavac“ održao je godišnju skupštinu na kojoj je podneseno Izvješće o radu za proteklu godinu.

kuglači ciglenica 6 mŠportski kuglački klub Ciglenica održao je godišnju skupštinu na kojoj je naglašeno kako su u protekloj godini ostvarili najbolji rezultat ikad od postojanja kluba.