smz novi4Dana, 22. travnja 2020. godine je župan Sisačko-moslavačke županije je proglasio prirodnu nepogodu – Mraz na području Grada Popovača zbog velikih šteta nastalih na dugogodišnjim nasadima kao posljedica niskih temperatura – mraza koji je zahvatio područje grada u razdoblju od 02. travnja do 15. travnja 2020. godine
ODLUKA


Podsjećamo, da su svi registrirani proizvođači koji imaju štete, dužni prijaviti štetu u roku od 8 dana od dana donošenja Odluke o proglašenju prirodne nepogode, odnosno naj kasnije do 30. travnja 2020. godine.
Kod prijave, odnosno ispunjavanja Obrasca, potrebno je uz uobičajene podatke, znati i upisati broj katastarske čestice ali i ARKOD broj čestice na kojoj je nastala šteta.
Kod ispunjavanja obrasca obavezno je upisati OIB i žiro račun (HR….) te broj stabala (npr. 10 jabuka, 20 krušaka), trsova, sadnica površinu (za jagode),
Zbog pandemije Covid-19, molimo Vas da obrazac za prijavu štete preuzmete ovdje te ga popunjenog pošaljete na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ELEKTRONSKI POPUNJEN OBRAZAC NIJE POTREBNO POTPISATI
Ako niste u mogućnosti preuzeti obrazac elektronskim putem, obrazac se možete preuzeti ispred zgrade gradske uprave.
OBRAZAC