opcinaStožer civilne zaštite Grada Popovače obavještava građane da ranije izdane, trenutno važeće propusnice vrijede do ponedjeljka, 6. travnja. Do tada će sve propusnice izdane na dulje razdoblje biti zamijenjene novim e- propusnicama i svim građanima koji su ih zaprimili na e- mail biti dostavljene na isti.

Građani koji su iste fizički preuzeli iz razloga što nemaju pristup elektroničkoj pošti, imat će mogućnost nove propusnice preuzeti u gradskoj upravi od ponedjeljka, 6. travnja. Napominjemo kako je nove e- propusnice moguće izdati na najdulje 14 dana, što znači da će, ukoliko u svom zahtjevu navedete period dulji od toga, isti biti od strane sustava automatizmom odbijen. Osobe koje Zahtjev za izdavanje e- Propusnice šalju putem sustava e građanin, u rubrici za odabir razdoblja, kao početak istog moraju upisati datum upućivanja zahtjeva.
E-propusnice će se dostaviti građanima elektroničkim putem u osobni korisnički pretinac, na e-mail, a po potrebi će se moći ispisati na pisaču i izdati u zgradi gradske uprave Grada Popovače. Također će se moći koristiti na mobitelu jer e-propusnica sadrži i QR kod.
U slučaju da pojedini građani nemaju pristup navedenim prijavama (e građanin- osobni korisnički pretinac, e- mail), svi dosadašnji kanali predaje zahtjeva za izdavanjem propusnica, poput slanja elektroničke pošte gradskom Stožeru (na e- mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) ili osobne dostave zahtjeva (telefonom na broj 044/ 679 750 ili na ulazu u gradsku upravu), za sada još vrijede. OBRAZAC ZAHTJEVA ZA IZDAVANJE E-PROPUSNICE putem e-maila