opcinaPodsjećamo građane da Stožer civilne zaštite Grada Popovače izdaje propusnice za kretanje van mjesta prebivališta iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci i starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština.
Zahtjevi za izdavanje Propusnica zaprimaju se u radno vrijeme gradske uprave (ponedjeljak do petak od 07.00 do 15.00 sati) sukladno preporučenim oblicima komunikacije s javnom upravom- telefonom na broj 044/679 750 i na e- mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ZAHTJEV ZA IZDAVANJE PROPUSNICA možete preuzeti OVDJE


Propusnica se izdaje elektronskim putem na e- mail, a može se preuzeti i na ulazu u zgradu gradske uprave. Napominjemo da se propusnice mogu koristiti i u elektroničkom obliku (na mobilnom aparatu).
Napominjemo da za kretanje u okviru granica područja Grada Popovače navedena Propusnica NIJE POTREBNA (među naseljima Ciglenica, Donja Gračenica, Gornja Gračenica, Osekovo, Stružec, Potok, Donja Jelenska, Gornja Jelenska, Podbrđe, Voloder, Donja Vlahinička, Moslavačka Slatina i Popovača)

Ostale Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske u svrhu sprječavanja širenja zaraze novim koronavirusom pogledajte OVDJE