covid19S obzirom na to da na pojedinim područjima postoji znatno povećani rizik od prijenosa bolesti COVID-19, a kako bi se smanjila mogućnost daljnjeg širenja bolesti, zabranjuje se napuštanje mjesta prebivališta i stalnog boravka.

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je Odluku o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj.

ODLUKA

Stožer civilne zaštite Grada Popovača izdavat će, ovjeravati i potpisivati propusnice za ulazak i izlazak s područja prebivališta ili stalnog boravišta isključivo za okolnosti iz vitalnih obiteljskih razloga kao što je pružanje skrbi djeci ili starijim osobama. Zahtjevi za izdavanje Propusnica zaprimat će se u radno vrijeme gradske uprave (ponedjeljak do petak od 07.00 do 15.00 sati) sukladno preporučenim oblicima komunikacije s javnom upravom- telefonom na broj 044/679 750 i na e- mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napominjemo da za kretanje u okviru granica područja Grada Popovače navedena Propusnica  NIJE POTREBNA (među naseljima Ciglenica, Donja Gračenica, Gornja Gračenica, Osekovo, Stružec, Potok, Donja Jelenska, Gornja Jelenska, Podbrđe, Voloder, Donja Vlahinička, Moslavačka Slatina i Popovača)

Ostale Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske u svrhu sprječavanja širenja zaraze novim koronavirusom pogledajte OVDJE