m noa3 mUčenik 5. b razreda OŠ Zorke Sever, Noa Sučija, ostvario je veliki uspjeh na međunarodnoj završnici „Plazma Sportskih igara“ u Sarajevu – osvojio je zlatnu medalju u atletici.

"Ponosni smo što je naš Noa bio prvi koji je utrčao u cilj i predstavljao našu školu na tom važnom sportskom natjecanju. Ravnateljica Zvjezdana Martinec danas je Noi uručila i dar te mu čestitala na osvojenom prvom mjestu" - poručuju iz škole ujedno se i zahvalivši Gradu Popovači koji je financijski potpomogao sudjelovanje škole u ovim Sportskim igrama.

„Plazma Sportske igre mladih“ amaterska su sportska manifestacija koja pruža priliku djeci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta da potpuno besplatno od ožujka do kolovoza sudjeluju u vrhunsko organiziranim natjecanjima u 10 sportova (mali nogomet, ulična košarka, rukomet, odbojka, tenis, stolni tenis, odbojka na pijesku, šah, graničar i atletika).

Igre se trenutno održavaju u tri zemlje – Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Srbija, a s namjerom širenja u još veći broj zemalja.

Više informacija i fotografija s ovog natjecanja možete pogledati na službenoj Facebook stranici "Plazma Sportskih igara".